Samenvatting Hoogeveen zaterdag – SV Pesse

Trainers Jorden Abel en Richard Schlüter verlengen bij v.v. Schoonebeek
12 december 2019
Samenvatting ‘d Olde Veste – MSC (Beker)
12 december 2019

Samenvatting Hoogeveen zaterdag – SV Pesse

Hoogeveen zaterdag is er woensdagavond niet in geslaagd de laatste 32 van de beker te bereiken. Tegen SV Pesse ging men in de slotfase met 1-2 onderuit. Hoogeveen begon voortvarend aan het duel en kwam voor rust ook verdiend op voorsprong. In de tweede helft verslapten de Hoogeveners echter en deed Pesse er een stapje bij. Dat verschil werd uiteindelijk ook in de score tot uitdrukking gebracht. Grote man aan Pesse-zijde was Remmert Verbrugge, die beide treffers voor zijn rekening nam, waarbij de laatste twee minuten voor tijd er één was om in te lijsten. Hoogeveen TV maakte een samenvatting van het duel.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord