Hoogeveen zaterdag struikelend winterstop in

Samenvatting ‘d Olde Veste – MSC (Beker)
12 december 2019
OZC na de thee pas langs Mariënberg!
16 december 2019

Hoogeveen zaterdag struikelend winterstop in

HOOGEVEEN – Na een lange reeks met overwinningen, zit Hoogeveen zaterdag op dit moment in een dip. De winterstop komt dan ook zeer gelegen. Zaterdag kwam de ploeg van trainer Edward Sabandar voor de vijfde keer op rij niet tot winst. Tegen Hardenberg’85 werd het 1-1. Een uitslag waar Hoogeveen niet over mocht klagen gezien de kansen die Hardenberg in de eerste helft miste.

Volgens Yorno Lunenborg snakte de ploeg naar de winterstop. ‘Het gaat de laatste weken uiterst moeizaam. Voetballend gaat het tot de zestien van de tegenstander vaak nog wel, maar daarna lijkt niets te lukken. We komen vaak niet verder dan wat slappe rollertjes. De winterstop komt dan ook als geroepen en hopelijk kunnen weer daarna weer een frisse start maken.’

Lees hier het verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/113/7151/uitslagen/wedstrijd-details/?tab=3

Foto: Albert Stegeman

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord