Sc Angelslo oppermachtig in Wildervank

Videoverslag d’Olde Veste – PKC
16 december 2019
Sc Lutten ook tegen FC Klazienaveen naar gelijkspel
16 december 2019

Sc Angelslo oppermachtig in Wildervank

Beide ploegen tikken rustig rond in het begin van de wedstrijd en wachten af wat de tegenstander te bieden heeft. In de 14e minuut is het Sander Nijstad die de 1e kans voor Angelslo naast schiet. Daarna gaat de bal rollen voor SC Angelslo en speelt geweldig met prima positiespel en veel gevaarlijke momenten voor het doel van Wildervank. Emiel de Vries schiet via de keeper net naast in de 19e minuut  en uit de hoekschop die volgt is het Gezim Luli die SC Angelslo op voorsprong zet als hij de bal binnen de 5 meterlijn binnen schiet.  Wildervank krijgt pas in de 28e minuut een klein kansje maar kan geen potten breken deze middag en is slordig in balbezit. SC Angelslo is de betere ploeg en speelt prachtig rond met veel balbezit en mooie aanvallen. In de 40e minuut komt SC Angelslo op 0-2 als Emiel de Vries vanuit een vrije bal hard in de hoek schiet. Na de goal wordt Wildervank iets sterker en moet SC Angelslo even terug. Vlak voor rust komt Wildervank zelfs even terug op 1-2 als Martijn Jager de bal in de kruising schiet vanaf de 16 meterlijn. Na de thee is het alleen maar SC Angelslo dat voetbalt en Wildervank komt er niet meer aan te pas. In de 66e minuut komt SC Angelslo op 1-3 als Ali Arslan de bal intikt na een schot van Sander Nijstad. Wildervank knokt zeker maar heeft te veel balverlies en komt bijna niet meer over de middellijn. Glenn Eding schiet in de 69e minuut net naast en ook Ali Arslan kopt nog in de handen van de keeper. In de 78e minuut geeft keeper Jarno Brands een prachtige assist als hij de bal over het hele veld schiet en Ali Arslan alleen voor de keeper zet en hij de 1-4 binnen schiet. In de 84e minuut krijgt Abe de Jong nog een dot van een kans maar hij schiet de bal net over het doel heen. Wildervank krijgt ook nog een mogelijkheid maar ook deze wordt niet verzilverd. Als Erwin van der Weide op rechts doorkomt in de 80e minuut geeft hij hard voor en spits Jeroen de Groot schiet de bal boven in het dak van het doel en zet hiermee de eindstand van 1-5 op het scorebord. Volgens Trainers Steenhuis en ter Beek de beste wedstrijd van het seizoen van SC Angelslo, die nu definitief de weg naar boven weer zijn ingeslagen. Vanaf hier wil ik ook een keer alle supporters bedanken die altijd aanwezig zijn bij thuis en uitwedstrijden.

Ik wens namens SC Angelslo iedereen een fijne kerst en een gezond en sportief 2020.

 Wietze de Jong. 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord