Topper tussen Hoogeveen en Leonidas eindigt in mineur

Schoonebeek wint in Nieuw Dordrecht
16 december 2019
ZZVV wervelt over SCD’83 heen
16 december 2019

Topper tussen Hoogeveen en Leonidas eindigt in mineur

HOOGEVEEN – Hoogeveen en Leonidas haalden het einde van hun onderlinge topper in de Hoofdklasse A niet. Zeven minuten voor tijd escaleerde het in het veld toen een vuistslag richting Björn Zwikker over het hoofd werd gezien en er een opstootje ontstond. De sfeer was dusdanig dat scheidsrechter Jules Nelissen de wedstrijd bij een 1-0 stand definitief staakte.

‘Ik constateerde een overtreding van Ossama Yekhlef op Björn Zwikker, keek scheidsrechter Jules Nelissen na afloop terug. ‘Tussen de twee ontstond vervolgens een opstootje, waarna heel veel spelers erbij kwamen. In eerste instantie leek het snel gesust, maar al snel liep het opnieuw uit de hand en dat was voor mij reden om de wedstrijd te staken.’ Hervatten na een afkoelperiode was geen optie voor de leidsman uit Deventer. ‘De vechtpartij was zo massaal, met zowel staf als spelers, en ook in de catacomben gebeurde er nog van alles, dat het niet verstandig was om de wedstrijd te hervatten’. Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/113/4887/uitslagen/wedstrijd-details/?tab=3

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord