Drie clubs genomineerd voor Fair Play-prijs HZOD

De balans opmaken: FC12 Magazine zoekt selectiespelers en trainers!
23 december 2019
SVBC vergeet zichzelf te belonen en gaat met een gelijkspel de kerst in
23 december 2019

Drie clubs genomineerd voor Fair Play-prijs HZOD

Emmen / regio – De voetbalclubs Drenthina, Fit Boys en SV Mussel zijn in de race voor de Fair Play Cup 2019 van scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuidoost Drenthe (HZOD). Tijdens de nieuwjaarsreceptie van HZOD op vrijdagavond 3 januari a.s. zal bekend worden gemaakt wie zich tot de sportiefste voetbalclub van het seizoen 2018-2019 mag kronen.

Puntensysteem
Binnen district Noord zijn zeven scheidsrechtersverenigingen actief en jaarlijks wordt in deze zeven regio’s de Fair Play-prijs uitgereikt. Strafzaken, gele en rode kaarten en andere tuchtzaken worden per vereniging tot een cijfer verwerkt. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met het aantal in competitieverband (categorie A) uitkomende teams. De prijs wordt dus toegekend aan de gehele vereniging.

VKW
In het seizoen 2017-2018 kreeg VKW uit Westerbork de Fair Play-prijs uitgereikt. Belangstellenden zijn op vrijdag 3 januari a.s. vanaf 19.30 uur harte welkom in het clubhuis “De Meerfluit”, Ullivi 12 in Emmen.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord