Levon van Dijk langer bij hoofdklasser Hoogeveen

SVBC verlengt contract trainer Geert Katoen
23 december 2019
De balans opmaken: FC12 Magazine zoekt selectiespelers en trainers!
23 december 2019

Levon van Dijk langer bij hoofdklasser Hoogeveen

HOOGEVEEN/DEDEMSVAART – Het gaat snel met de toezeggingen van spelers die graag langer bij hoofdklasser Hoogeveen willen blijven. Ook centrale verdediger Levon van Dijk heeft inmiddels zijn ‘ja-woord’ gegeven. De 21-jarige Van Dijk is bezig aan zijn derde seizoen bij de Hoogevener en kwam destijds over vanuit de jeugd van FC Emmen. De inwoner van Dedemsvaart speelde eerder ook in de jeugd van SC Heerenveen. Hij veroverde als centrale verdediger meteen een basisplaats. Tot nu toe speelde hij 81 officiële wedstrijden. Net als vorige seizoen strijdt hij met Hoogeveen om de titel in de Hoofdklasse.
Eerder zegden Serkan Akbas, Thomas Reinders, Twan Berends, Menno Heerkes, Kjelt Engbers en Emil Bijlsma al toe ook volgend seizoen de blauwwitte kleuren te verdedigen.

Foto: VV Hoogeveen – Janet van der Weij.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord