FC12 RegioCup zoekt teams

Ismael Ucan blijft aan kop in Beltona Topscorer van de regio
24 december 2019
Foto’s Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi Sporthal Angelslo
29 december 2019

FC12 RegioCup zoekt teams

Een Regiotoernooi met alleen maar derby’s! Wie gaat er vandoor met de FC12 RegioCup 2020? Wij zijn op zoek naar eerste elftallen uit de ‘regio Zuidoost-Drenthe’ die mee willen doen! Opgeven kan via info@fc12.nl.

Wedstrijdritme opdoen in de voorbereiding op het seizoen 2020-2021, alleen maar derby’s spelen en nog ergens om spelen ook: We gaan strijden om de FC12 RegioCup in twee poules van vier teams. Dit betekent dat slechts acht teams deel kunnen nemen. Snel opgeven is dus belangrijk! Bij meer dan acht aanmeldingen zal een loting bepalen welke teams mee kunnen spelen.

Op 1 maart vindt de loting plaats voor de poule-indeling en weten we welke wedstrijden gespeeld gaan worden. Deze zullen plaatsvinden in de week van 10 en 17 augustus 2020, dus net voordat het officiële bekertoernooi begint. De exacte data worden later bekendgemaakt. FC12 Magazine zorgt voor het aanstellen van de scheidsrechters en er zal gespeeld worden op de sportparken van de deelnemende teams. Deelname is op eigen risico en bedraagt € 50,- per team.

Opgeven is mogelijk, voor eind januari, via info@fc12.nl.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord