Hoogeveen zaterdag stunt in kwartfinale Protos Weering

Hoogeveen TV – kwartfinale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi
3 januari 2020
Hoogeveen zondag zonder puntverlies naar halve finale
3 januari 2020

Hoogeveen zaterdag stunt in kwartfinale Protos Weering

OMMEN – Al eerder haalde Hoogeveen zaterdag eens de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi, maar donderdagavond gebeurde dat wel heel overtuigend. Men werd in Ommen ongeslagen poulewinnaar. Zaterdag mag men nu in de ‘poule des doods’ in Dedemsvaart strijden voor een plek in de finale.

Met het Vriezeveense DOS’37 wachtte meteen een lastige opponent. Hoogeveen gaf echter meteen haar visitekaartje af en Marcel Linthorst werd matchwinner door de enige treffer van de wedstrijd te scoren.

Lees hier het volledige verslag: https://www.vvhoogeveen.nl/1/167/hoogeveen-zaterdag-stunt-in-kwartfinale-protos-weering/

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord