Hoogeveen TV – samenvatting halve finale PWZ Dedemsvaart

FC12 FUTURE CUP 2020 – Teams gezocht!!
3 januari 2020
ZZVV verlengt contract Herman Schonewille
6 januari 2020

Hoogeveen TV – samenvatting halve finale PWZ Dedemsvaart

De poule in Dedemsvaart tijdens de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi werd vooraf bestempeld als de ‘poule des doods’. Niet ten onrechte. Hoogeveen zaterdag, DZOH, SC Elim, Noordscheschut en Germanicus maakten er een zinderende avond van met een ongekende ontknoping. Hoogeveen zaterdag stond met één been in de finale, maar zag tot haar grote ontzetting Noordscheschut er op doelsaldo met de buit van doorgaan. Hoogeveen TV zette alle doelpunten en hoogtepunten van de hele avond op een rij.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord