ZZVV verlengt contract Herman Schonewille

Hoogeveen TV – samenvatting halve finale PWZ Dedemsvaart
6 januari 2020
NKVV verlengt contract trainer Eppinga
7 januari 2020

ZZVV verlengt contract Herman Schonewille

ZZVV heeft overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Herman Schonewille over de verlenging van zijn contract, dat liep tot en met juni 2020. De vernieuwde overeenkomst gaat in op 1 juli 2020 en heeft een looptijd tot en met 30 juni 2021.

Herman Schonewille (Hoogeveen, 7 mei 1985) is sinds 1 juli 2019 hoofdtrainer van het eerste elftal van ZZVV. Hij volgde daarmee Rick Mulder op, die naar HZVV vertrok. De voetbaltechnische commissie van ZZVV is zeer content met de verlenging van het contract van de jonge hoofdtrainer. Bestuurslid voetbaltechnische zaken Sander Kroezen: “Met Herman beschikken we over een gedreven, ambitieuze voetbaltrainer die oog heeft voor de hele vereniging. We geloven erin dat hij de juiste persoon is om de jonge, talentvolle spelersgroep naar hun mogelijkheden te laten presteren.”

ZZVV heeft een verleden met jonge, ambitieuze trainers die hun carrière starten. Onder andere Karlo Meppelink (nu VKW, red.) en Edward Sabander (nu Hoogeveen -zaterdag-, red.) waren eerder succesvol bij de Zuidwoldigers.

Herman Schonewille merkte dit in zijn eerste jaar ook op: “ZZVV is een vereniging die het aandurft met voetbaltrainers die aan het begin van hun loopbaan staan. Ik ben nog steeds blij met de kans die ik hier afgelopen seizoen heb gekregen en met deze verlenging kunnen we op de ingeslagen weg -met veel jonge spelers uit de eigen jeugd- verder bouwen. Ik zit hier goed op mijn plek.”

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord