Glenn ter Wielen: ‘Handhaving is een must voor EMMS’

Erik Buining: ‘Stijgende lijn met vv de Weide voortzetten’
8 januari 2020
Arjan Goeree: ‘Vv Sleen gaat nog steeds voor de top 4’
8 januari 2020

Glenn ter Wielen: ‘Handhaving is een must voor EMMS’

Glenn ter Wielen in actie voor vv EMMS (foto: Glenn ter Wielen)

FC12 Magazine blikt met selectiespelers terug op de eerste seizoenhelft en kijkt vooruit richting het vervolg van de competitie. Vandaag spreken we Glenn ter Wielen, linksbuiten van vv EMMS uit Slagharen.

Ter Wielen studeert momenteel nog en is daarnaast werkzaam in de mobiele telefonie. Hij speelt sinds vier jaar voor het eerste elftal van EMMS.

Veelbelovend van start
De start van de competitie was veelbelovend voor EMMS: ‘We begonnen goed met acht punten uit de eerste vier wedstrijden, waarvan de laatste tegen Veno een zeer knappe prestatie was om te winnen met een 3-0 achterstand na 60 minuten. ‘De doelstelling voor EMMS is handhaving in de tweede klasse. Ter Wielen: ‘Na deze vier wedstrijden werd het qua resultaten wisselvallig. We hadden een lastige reeks tegen tegenstanders die bovenin het klassement meedraaien zoals, Jubbega, Lemelerveld en LAC Frisia. Geen schande om als promovendus te verliezen van deze ploegen. Vervolgens volgde de derby tegen Dedemsvaart, die ik persoonlijk als de mooiste wedstrijd van het eerste seizoenshelft beschouw ondanks de uitslag. Waar we in de 84ste minuut achterstonden hebben we dit toch nog met veel strijdlust kunnen ombuigen naar een 4-4. Hierna volgden nog twee wedstrijden tegen LSC 1890 en DTD, waarvan we 3 punten hebben gepakt.  Al met al levert ons dat een knappe negende plaats op in de ranglijst.’

Handhaving
‘Mijn verwachting van de tweede seizoenshelft is dat wanneer we over een volledige selectie beschikken, we prima in staat zijn om ervoor te zorgen dat we boven de degradatiestreep eindigen. Op persoonlijk vlak hoop ik om mijn doelpuntenreeks verder te kunnen uitbreiden. Daarnaast ben ik ook blij dat Johan (trainer), Arjen (teamleider) en John (verzorger) hebben verlengd.’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord