Trainers selectieteams FC Klazienaveen tekenen bij

Samenvatting finaledag Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi
12 januari 2020
Hoofdklasser Hoogeveen zoekt sportverzorger (m/v)
16 januari 2020

Trainers selectieteams FC Klazienaveen tekenen bij

Patrick Beek (hoofdtrainer) en Rob Brookman (assistent-trainer) hebben hun contract bij FC Klazienaveen verlengd.

Patrick Beek, de 44-jarige trainer uit Zuidlaren, was eerder werkzaam bij onder meer de jeugd van Sc Heerenveen, vv Gasselternijveen, Veendam 1894 en Glimmen. Hij werd in 2019 aangesteld als hoofdtrainer bij FC Klazienaveen en tekent nu bij voor, in ieder geval, twee extra seizoenen.
Ook de 37-jarige Assistent-Trainer Rob Brookman uit Barger-Oosterveld tekent bij voor één seizoen. Hij is sinds 2018 werkzaam bij de club.

Zowel het bestuur alsook de technische commissie zijn zeer content met het aanblijven van Beek en Brookman en kijken uit naar een langere samenwerking. “We hebben binnen de club behoefte aan rust en continuïteit om op een ‘ontspannen’ manier toe te werken naar een hoger niveau. De werkwijze van Patrick en Rob past prima bij onze behoeftes waardoor de keuze voor verlenging geen moeilijke was”, aldus Dennis Lubben.

FC Klazienaveen hervat de competitie zaterdag 25 januari thuis tegen Hollandscheveld.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord