Viertal langer bij hoofdklasser Hoogeveen

Drenthe Cup bij HZVV
16 januari 2020
Ontwikkelingstraject COVS HZOD opnieuw van start
18 januari 2020

Viertal langer bij hoofdklasser Hoogeveen

HOOGEVEEN – De technische commissie van hoofdklasser Hoogeveen is er inmiddels in geslaagd het grootste deel van de selectie ook voor volgend seizoen aan zich te binden. In navolging van een groot aantal andere spelers gaven ook Boris Rasevic, Kevin Borgman, Joost Screever en Lesley Osazee aan graag langer bij de succesvolle formatie van trainer Nico Haak te blijven.

De 20-jarige Kevin Borgman is bezig aan zijn tweede seizoen bij Hoogeveen. Hij volgde aan het begin van dit seizoen zijn broer Nick op als eerste doelman. Op dit moment concurreert hij met Serkan Akbas, die onlangs ook aangaf langer te blijven.
Boris Rasevic is na een aantal omzwerving terug in Drenthe en bezig aan zijn eerste seizoen. De aanvaller kan nog niet rekenen op een basisplaats, maar klopt steeds nadrukkelijker op de deur. Datzelfde geldt ook voor Lesley Osazee, die deze zomer overkwam vanuit de jeugd van FC Emmen. De verdediger kampte met veel blessureleed, maar is nu weer fit.
Joost Screever kwam over van HSC’21 en speelde vanwege een blessure nog niet in competitieverband. Wel maakte hij in december zijn eerste minuten in de beker. Het vertrouwen van beide kanten is echter groot.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord