Hoogeveen glibberend en glijdend onderuit in topper

Ontwikkelingstraject COVS HZOD opnieuw van start
18 januari 2020
Klaverjassen bij vv Westerwolde
20 januari 2020

Hoogeveen glibberend en glijdend onderuit in topper

HOORN – Voor het eerst sinds 15 september liep Hoogeveen weer tegen een nederlaag aan. De ploeg van trainer Nico Haak kende een valse start na de winterstop en ging glibberend en glijdend met 3-0 onderuit op een veld dat meer weg had van een ijspiste. De thuisploeg ging dan ook het beste om met de omstandigheden en won uiteindelijk dan ook verdiend.

Na het vertrek van Jearl Margaritha brak er tevens een nieuw tijdperk aan. Daar kwam nog eens bij dat spits Saber Hendriks de hele week al ziek was en ook verstek moest laten gaan. Nico Haak besloot desondanks de speelwijze grotendeels intact te laten. Het succesvolle 5-3-2-systeem werd dan ook gehandhaafd. Kjelt Engbers werd samen met Emil Bijlsma voorin geposteerd. Boris Rasevic startte achter dit duo in de basis en Tom Heerkes nam de plek van Engberts in.

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/113/4893/uitslagen/wedstrijd-details/?tab=3

Foto’s: Martin van Dijk

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord