Klaverjassen bij vv Westerwolde

Hoogeveen glibberend en glijdend onderuit in topper
20 januari 2020
SVV’04 overrompelt Weerdinge
20 januari 2020

Klaverjassen bij vv Westerwolde

Vrijdagavond 24 januari organiseert de Activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde het eerste (open) Vlagtwedder kampioenschap klaverjassen. Het betreft een individuele titel. Dit kampioenschap vindt plaats in de kantine op sportpark De Barlage in Vlagtwedde en begint om 19.30 uur en komt in de plaats van het jaarlijkse verenigingsklaverjassen. Door gebrek aan belangstelling kon laatstgenoemde klaverjasavond dit jaar helaas geen doorgang vinden. Maximaal 40 personen kunnen aan het Vlagtwedder kampioenschap deelnemen. Er worden deze avond vier partijen van twaalf spelletjes gespeeld.

Het inleggeld bedraagt € 3,50 per persoon en aan het eind van de avond gaat iedereen met een prijs naar huis. Mocht u verzekerd willen zijn van deelname, dan kunt u zich van te voren inschrijven bij de heren A. Huisinga of H.J. Pleiter.

Voor de overige informatie verwijzen wij u naar bijgevoegde poster.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord