SVV’04 overrompelt Weerdinge

Klaverjassen bij vv Westerwolde
20 januari 2020
NKVV – Borger gestaakt wegens blessure scheidsrechter
20 januari 2020

SVV’04 overrompelt Weerdinge

SVV’04 – Weerdinge  Eindstand 8 – 3

De enige inhaalwedstrijd in de derde klasse C van het zondagvoetbal werd een overduidelijke overwinning voor de thuisploeg SVV’04. Vanaf het begin werd er fanatiek en zeer aanvallend gevoetbald door de thuisploeg en hierdoor kreeg Weerdingen geen kans om de organisatie goed neer te zetten. Voortdurend werden er gevaarlijke aanvallen opgezet en moest de keeper van Weerdinge handelend optreden of maakte de verdediging overtredingen. Na 10 minuten was het dan ook al raak. Jessie Rotmensen veroverde de bal en gaf voor en Lars Koopmeiners maakte de 1 – 0. Na 20 minuten kwam het eerste schot op doel van Weerdinge, maar dit was geen probleem voor keeper Wesseling. Daar stond tegenover dat SVV’04 drie goede aanvallen niet bekroonde met doelpunten. In de 25e minuut maakte Ruud Klingenberg er 2 – 0 van na grote missers in de achterhoede van Weerdinge. Nog voor rust werd er drie keer gescoord via Lars Koopmeiners en twee keer door Ruud Klingenberg. Weerdinge stelde hier slechts een goed schot tegenover, die de keeper tot corner promoveerde. Na rust maakte Patrick Lassche met een strak schot er 5 – 1 van, maar in de volgend aanval van SVV’04 stiftte Ruud Klingeberg de bal over de keeper en stond het 6 -1. In het laatste half uur scoorden beide ploegen nog twee keer. Voor Weerding troffen Sander Meertens en Leon Bos doel en voor SVV’04 Gerbrand Schoemakers en Lars Koopmeiners. Al met al een verdiende overwinning op een zich matig verwerend Weerdinge.

Opstelling SVV’04: 1 Wiljo Wesseling, 2 St Matthijs Landman, 3 Rick Piek , 4 Joost Thiele, 5 Stan Sibon, 6 Arjen Kocks  (60e Martijn Scherpen), 7, Harmen Stuiver 8, Lars Koopmeiners, 9 Ruud Klingenberg (73e Anne de Jonge), 10 Frank Schoemakers, 11 Jessie Rotmensen (60e Gerbrand Schoemakers)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord