Assistent-trainer Marlon Kruis nog een jaar bij ZZVV

NKVV – Borger gestaakt wegens blessure scheidsrechter
20 januari 2020
DVC ’59 zoekt trainer eerste selectie
21 januari 2020

Assistent-trainer Marlon Kruis nog een jaar bij ZZVV

Na de contractverlenging met hoofdtrainer Herman Schonewille is er opnieuw witte rook binnen de Zuidwoldiger Zaterdagse Voetbalvereniging. Assistent-trainer van het eerste elftal Marlon Kruis blijft namelijk ook komend seizoen aan ZZVV verbonden. De technische commissie is blij met het aanblijven van Kruis, mede omdat de ingeslagen weg nu ook komende seizoen -met beide trainers-  gecontinueerd kan worden.

Marlon Kruis (Den Haag, 13 november 1980) is sinds juli 2019 assistent van hoofdtrainer Herman Schonewille bij het eerste elftal van ZZVV. Het was destijds zijn eerste kennismaking met het trainersvak en de keuze voor ZZVV heeft goed uitgepakt. Bestuurslid voetbaltechnische zaken Sander Kroezen zag dit ook: ‘De samenwerking tussen Herman en Marlon zien wij met tevredenheid aan. Ze complementeren elkaar, waardoor wij er vertrouwen in hebben dat zij het maximale uit onze jonge, talentvolle spelersgroep kunnen halen. Marlon heeft een goede, nuchtere kijk op voetbal en brengt zijn gedrevenheid over op de groep. We zijn blij dat we hem voor nog een jaar hebben kunnen contracteren.’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord