FC12 Magazine is op zoek naar jou!

DVC ’59 zoekt trainer eerste selectie
21 januari 2020
Wedstrijdposter: NKVV – Erica ’86
23 januari 2020

Door de toenemende vraag naar het FC12 voetbalmagazine in andere regio’s dan Zuidoost Drenthe, zijn wij op zoek naar nieuwe mensen om ons team te versterken!

Wij zoeken:
Tekstschrijvers (Freelance / vrijwillig*): Je kunt leuk en foutloos schrijven, hebt ervaring in de voetbalwereld, of wilt hier ervaring in opdoen. Je kunt interviews afnemen en neutrale wedstrijdverslagen schrijven. Je hebt eigen vervoer tot je beschikking.

Fotografen (Freelance / vrijwillig*): Je hebt ervaring met het maken van foto’s tijdens voetbalwedstrijden en portretten. Jij weet op de juiste manier de goede dingen te fotograferen. Je hebt een eigen camera tot je beschikking en kunt op eigen vervoer naar wedstrijden / locaties toe.

Accountmanagers (Freelance): Je weet op sublieme wijze de verbinding te leggen tussen het magazine, de voetbalverenigingen en de ondernemers uit de regio. Je hebt ervaring op het gebied van acquisitie en bent bereid om op provisiebasis aan het werk te gaan.

De voorkeur gaat uit naar mensen uit de regio Drenthe of Noord Overijssel.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten en stuur jouw motivatie + CV naar info@fc12.nl. Hier kun je ook terecht voor al jouw vragen.

* Gezien het feit dat we niet heel ruim in ons jasje zitten en vooral naamsbekendheid willen opbouwen , kunnen we niet de ‘hoofdprijs’ betalen. Het gaat in dit geval om kilometervergoeding aangevuld met een symbolisch bedrag per item.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord