Mariënberg geeft niet thuis tegen ASV’57

Samenvatting Hoogeveen – Be Quick 1887
26 januari 2020
SC Lutten verliest thuis tegen Hoogeveen
26 januari 2020

Mariënberg geeft niet thuis tegen ASV’57

(Westerparkbewoners verliezen verdiend met 1-4)

Na 72 minuten sjokten mismoedig minimaal tien hondstrouwe roodzwarte supporters beschamend richting de kantine. Zij zagen er terecht geen heil meer in. Want onze gasten van ASV’57 uut Aadorp maakten even daar voor uit een penalty net de 1-4, duidelijke cijfers op een koude en totaal niet hartverwarmende zaterdagmiddag in Mariënberg.

Dat was na 45 minuten eigenlijk al het geval maar toch hoopte je dat er in de rust iets van wonderwater in het lauwe bakkie thee van ons vlaggenschip had gezeten. Jammer genoeg niet! Hoop was weer eens uitgestelde teleurstelling.

Mariënberg gaf in de eerste wedstrijd na de winterstop niet thuis op het eigen Westerpark. Het verloor vrij kansloos en dik verdiend van een niet eens zo goed ASV’57 wat ook nog enkele spelbepalende spelers misten. Wij konden ook niet in de sterkste opstelling acteren, zo bekeek ondermeer Rolf Hofsink het niet al te beste duel vanaf de zijlijn. Geblesseerd….

Naweeën van het altijd geweldige Protos Weering toernooi. Die discussie kan weer losbarsten over een kleine 12 maanden, wat ik oe brom! Neuh, Mariënberg deed afgelopen zaterdag niet echt aan klantenbinding.

Na slechts 1 helft voetballen stond het al achter met 1-3. Drie keer werden de doelpunten van ASV’57, die maximaal profiteerde, kinderlijk eenvoudig weggegeven. De spelers stonden er bij en keken er na…..Ga gerust jullie gang lieve ASV’57 spelers….

Na rust was het vechten tegen die bekende bierkaai. De supporters van Mariënberg die na amper 72 minuten reeds aan het bier gingen hadden het warempel gewoon goed bekeken. If you can’t beat them, join them. Een collectieve offday.

Kan gebeuren, graag volgende week uit een compleet ander vaatje graag….

Fijn weekend.

(AD)

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord