Fit Boys – ZZVV eindigt zoals het begon

Schoonebeek komt beter uit winterstop dan Titan
27 januari 2020
Ucan scoort er weer op los in Beltona Topscorer van de regio
27 januari 2020

Fit Boys – ZZVV eindigt zoals het begon

Geen doelpunten bij Fit Boys - ZZVV

Tekst: Aljan Wassens (ZZVV)

BEILEN – Zoals wel vaker is de wedstrijd tussen Fit Boys en ZZVV geëindigd in een gelijkspel. Beide ploegen wisten niet te scoren in de eerste wedstrijd na de winterstop. Het was de tiende ontmoeting tussen beide verenigingen in Beilen en voor de tiende keer wist ZZVV niet te winnen. Vijf keer werd er verloren en na zaterdagmiddag staat de teller op vijf gelijke spelen.

Er viel maar weinig te beleven in de eerste helft op Sportpark Nood-West. ZZVV had veel de bal en creëerde weinig. Fit Boys beperkte zich veelal tot verdedigen en probeerde er met de lange bal eens uit te komen. Een schot van Paul Bos na elf minuten was misschien wel de grootste kans voor de gasten uit Zuidwolde maar op het laatste moment werd zijn inzet nog gestuit. Ook kreeg ZZVV een behoorlijk aantal corners en vrije trappen waaruit het slechts een keer gevaarlijk werd toen een inzet van Tom Leerdam net voorbij de tweede paal over de achterlijn vloog.

Fit Boys begon in de tweede helft iets meer te komen en kreeg een aardige kans na een kopbal van Julian Boom, een treffer leverde het echter niet op. Nadat doelman Peter Jan Oosting nog een keer hulp kreeg van een verdediger die voorkwam dat Max Bosscher de bal in het lege doel schoot gebeurde er lange tijd niks.

Het was wachten op die ene kans die er altijd nog komt en die kwam in de slotfase voor ZZVV. Bos maakte een prima actie en schoot de bal hard richting de verre hoek. Oosting kon nog redding brengen maar moest wel een rebound weggeven. Die leek een simpele prooi voor Matthijs Capellen maar hij raakte de bal volkomen verkeerd. Gescoord werd er niet in Beilen waardoor Fit Boys een belangrijk punt pakte in de strijd tegen degradatie en ZZVV blijft hangen in de middenmoot.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord