SC Angelslo vergeet te scoren tegen SJS
28 januari 2020
EMMS wint van directe concurrent Oerterp
28 januari 2020

Richard Tempelman trainer HZVV Jo19-1

Voor komend seizoen is de jeugdcommissie trots om te melden dat Richard Tempelman die nieuwe trainer gaat worden van HZVV Jo19-1.

Tempelman is geen onbekende binnen HZVV, hij was als speler actief van 1997 tot 2002 bij de eerste selectie. Vervolgens vertrok hij naar SCD’83 waar hij in 2011 afscheid nam.

Hierna rolde Tempelman het trainersvak in waar hij na 2 jaar als assistent bij HZVV-1  bij SCD’83 begon als assistent en later 3 seizoenen als hoofdcoach actief was. Vanaf volgend seizoen is Tempelman weer terug bij HZVV als trainer van de Jo19-1.

Met de komst van Tempelman zet de jeugdcommissie zijn ambities kracht bij. Vanaf volgend seizoen hoopt de jeugdcommissie het regionale opleidingscertificaat te behalen en dan hebben we trainers als Richard nodig, aldus Jeffry Snijder (HJO van de club). Snijder is blij met de komst van Tempelman, een trainer die wil leren en waar wij ook van kunnen leren. Geweldig dat Richard onderdeel wil zijn van onze plannen.

Tempelman viel  vooral voor de ambities en de plannen van de club en ziet het zeker niet als een stap terug. “Onderdeel uitmaken van een opleiding waar een goed plan achter zit en de potentie en mogelijkheden die er zijn binnen een club als HZVV, maakte de keuze voor mij niet moeilijk.

Tempelman neemt het stokje in seizoen 2020/2021 over van Jeffry Snijder, die natuurlijk als HJO actief blijft en zo het jeugdbeleid meer gestalte kan gaan geven.

Op de foto HJO Jeffry Snijder, bestuurslid jeugdzaken Mark van der Starren en Richard Tempelman

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord