SC Angelslo vergeet te scoren tegen SJS

Ucan scoort er weer op los in Beltona Topscorer van de regio
27 januari 2020
28 januari 2020

SC Angelslo vergeet te scoren tegen SJS

Sc Angelslo kreeg veel kansen, maar wist deze niet te benutten

Tekst: Wietze de Jong (sc. Angelslo)

SJS laat direct in de wedstrijd zien dat ze niet voor niets naar SC Angelslo gekomen zijn. Hoog tempo en direct hoog druk zetten levert direct een kans op in de beginfase maar deze wordt niet benut. SC Angelslo moet oppassen om niet snel op achterstand te komen en speelt snel de bal naar voren om onder de druk weg te komen. SJS is beter op dat moment en komt in de 9e minuut al op 0-1 als vlak daarvoor ook al een goal was afgekeurd door buitenspel. Jan Springer kopt geweldig binnen op een strakke voorzet van Heidema. SC Angelslo gaat na de tegengoal beter spelen zo als in veel wedstrijden en is tot aan de rust de betere ploeg en krijgt meerdere mogelijkheden om de gelijkmaker en zelfs de voorsprong in te tikken maar doelman de Jonge speelt een geweldige wedstrijd en houd zijn doel schoon tot aan de rust.

Na de rust neemt SJS de touwtjes weer in handen en speelt weer prima. Meerder mogelijkheden voor beide ploegen gaan er niet in. Het wordt een wedstrijd van de gemiste kansen aan beide kanten maar als Jarno Brands de bal van zijn handen ziet glippen is spits Springer er weer als de kippen bij en tikt eenvoudig de bal binnen. SC Angelslo doet er alles aan om de aansluitingstreffer te forceren maar SJS geeft niets meer weg deze middag die overigens ook kansen had om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen. SC Angelslo had qua kansen meer verdiend maar vergat deze middag om te scoren.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord