Aron Timmerman en Saber Hendriks weg bij Hoogeveen

Vacature trainer/coach HZVV 2
31 januari 2020
Samenvatting Hoogeveen zaterdag – Klazienaveen
2 februari 2020

Aron Timmerman en Saber Hendriks weg bij Hoogeveen

HOOGEVEEN – De technische commissie van hoofdklasser Hoogeveen heeft de besprekingen met de huidige spelersgroep afgerond. De laatste gesprekken hebben er toe geleid dat Aron Timmerman en Saber Hendriks de club aan het einde van dit seizoen zullen verlaten.

De 19-jarige Timmerman kwam afgelopen zomer over vanuit de jeugd van FC Emmen. Bij Hoogeveen speelde hij zich meteen in de basis en maakte hij een stormachtige ontwikkeling door. Het leidde onlangs tot een aantal proeftrainingen bij Jong AZ. Belangstelling vanuit het betaalde voetbal is ook de reden dat de centrale verdediger heeft laten weten na één seizoen te zullen vertrekken.
Saber Hendriks kwam een jaar geleden over van HHC Hardenberg. De spits kampte echter regelmatig met blessureleed. De 27-jarige Hendriks heeft Hoogeveen laten weten zich te oriënteren op zijn verdere voetbaltoekomst.

Eerder gaf Andy Kreeft al aan over te stappen naar Hoogeveen zaterdag en maakte Björn Zwikker bekend volgend seizoen hoofdtrainer van VV Emmen te worden. Jearl Margaritha vertrok onlangs naar, waarschijnlijk, Almere City, terwijl Giorney Rojer liet weten ook per direct te stoppen.

De volgende spelers gaven inmiddels aan langer te blijven: Serkan Akbas, Kevin Borgman, Twan Berends, Levon van Dijk, Kjelt Engbers, Lesley Osazee, Emil Bijlsma, Menno Heerkes, Thomas Reinders, Joost Screever en Boris Rasevic.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord