Vacature trainer/coach HZVV 2

EMMS wint van directe concurrent Oerterp
28 januari 2020
Aron Timmerman en Saber Hendriks weg bij Hoogeveen
31 januari 2020

Vacature trainer/coach HZVV 2

HZVV is een van de grootste amateurverenigingen in Noord-Nederland.  De club is ambitieus en investeert nadrukkelijk in de jeugdopleiding.

Voor het seizoen 2020-2021 zoeken we voor de trainingen en begeleiding van ons 2e elftal op wedstrijddagen een ambitieuze trainer, die in staat is het ingezette beleid verder gestalte te geven. Het 2e elftal – dat uitkomt in de reserve hoofdklasse –  is binnen HZVV het beloftenteam en geldt als kweekvijver voor de hoofdmacht.

Heb je interesse, ben je innovatief, kun je spelers zowel individueel als in teamverband beter maken, heb je oog voor de ontwikkeling van onze talenten, ben je communicatief sterk en in het bezit van de juiste papieren (UEFA B), dan wel bereid deze op korte termijn te behalen, stuur dan een mail met motivatie en cv naar: tchzvv@gmail.com

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord