SC Angelslo in blessuretijd onderuit tegen Vitesse 63

Sv Gramsbergen Vr 2 speelt één helft door blessure
10 februari 2020
ZZVV geeft zege weg in knotsgek duel in Klazienaveen
10 februari 2020

SC Angelslo in blessuretijd onderuit tegen Vitesse 63

Door: Wietze de Jong 

Beide ploegen beginnen goed aan de wedstrijd met prima voetbal en pittige duels. SC Angelslo laat zien dat ze goed mee kunnen met koploper Vitesse 63 en krijgt een paar goede kansen in de eerste 20 minuten. Ook Vitesse krijgt mogelijkheden maar doelman Brands staat prima te keepen. In de 26e minuut is het raak voor SC Angelslo als Emiel de Vries de bal achter doelman Arjan van Noord schuift, na een mooie combinatie met Sander Nijstad. Vitesse geeft gas na de openingstreffer maar de verdediging van Angelslo staat prima te voetballen. In de 32e minuut is er een grote kans voor Vitesse maar de inzet van Alfred Pekel gaat hard over. In de 36e minuut begaat Jeroen de Vries een overtreding aan de zijkant die bestraft wordt door scheidsrechter Annen met een directe rode kaart waar geel op zijn plek zou zijn. Na wat heen en weer getrek op het veld en een korte onderbreking gaat de wedstrijd weer van start. SC Angelslo gaat nu een linie terug spelen daar het eerst de aanval zocht. Vitesse heeft het moeilijk tegen de 10 man van SC Angelslo dat op dat moment de betere ploeg is. Meerdere mogelijkheden om de voorsprong te vergroten gaan er niet in en bij rust is het 1-0. Na de rust brengt Vitesse 3 nieuwe spelers en gaan ze vol op de aanval spelen en dringen Angelslo terug op eigen helft. In de 60e minuut is het Sander van Dijk die de gelijkmaker binnenschiet na een prachtige aanval van Vitesse. SC Angelslo blijft knokken en krijgt ook nog mogelijkheden om weer op voorsprong te komen maar keeper van Noord speelt ook goed vandaag en geeft niets meer weg. Vitesse drukt en wil de overwinning over de streep trekken maar SC Angelslo speelt met passie en veel strijd en wil minimaal een punt halen en zo zag het er ook uit. In de 93e minuut wordt al het vechten en knokken alsnog om zeep geholpen als Jeroen van den Berg hard binnenkopt en Vitesse 63 er alsnog met de zege van door gaat. SC Angelslo had minimaal een gelijkspel verdiend op basis van inzet,strijd en goed voetbal.

                                                            

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord