SC Angelslo zonder punten uit Winschoten

Door de ogen van Bertjan Smit: vv Sleen – vv Sweel
18 februari 2020
Spelers sv Borger starten inhaalrace in ‘Beltona Topscorer van de regio’
18 februari 2020

SC Angelslo zonder punten uit Winschoten

WVV begint goed aan de wedstrijd en neemt direct het heft in handen met snelle ballen op de enigste spits en lopende spelers vanaf het middenveld. Angelslo heeft moeite in het begin om het tempo bij te benen en krijgt na 13 minuten de wedstrijd een beetje onder controle.

WVV speelt alleen maar lange ballen met een 5-4-1 opstelling zoals verwacht en is nog steeds gevaarlijk met snelle aanvallen van achter uit en kreeg ookg oede kansen om de wedstrijd binnen het kwartier te openen. SC Angelslo gaat na 20 minuten beter spelen en krijgt ook kansen maar ook deze gaan er niet in. Tot aan de rust gaat het gelijk op met prachtige aanvallen en mogelijkheden van beide kanten maar het blijft het remise.

Na de rust is SC Angelslo de beter voetballende ploeg maar WVV blijft lange ballen spelen op de snelle spits die na 50 minuten na een prachtige solo Fabian Berghuis vrij voor de goal zet en hij tikt de voorsprong voor WVV simpel binnen. SC Angelslo gooit nu het tempo omhoog en valt alleen maar meer aan in  resterende tijd, en krijgt in 40 minuten tijd maar liefs 7 opgelegde kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken maar deze worden allemaal niet benut door de spitsen van een hard werkend elftal.

Collectief en voetballend is het prima wat SC Angelslo laat zien maar afmaken is moeilijk deze periode en er wordt weer niet gescoord in een wedstrijd die SC Angelslo had moeten winnen. WVV was de gelukkigste ploeg deze middag en won met 1-0. Hopen dat onze spitsen volgende week het netje weer weten te vinden in de uitwedstrijd tegen Nieuw Balinge.

Tekst: Wietze de Jong

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord