Jelmer Wierenga terug naar Hoogeveen

EMMS en Veno in evenwicht
19 februari 2020
Hoogeveen in slotfase langs Rolder Boys; rentree Shakki Mohamed
22 februari 2020

Jelmer Wierenga terug naar Hoogeveen

HOOGEVEEN – Jelmer Wierenga verdedigt volgend seizoen weer de blauwwitte kleuren van Hoogeveen. De 31-jarige middenvelder keert na één seizoen terug van De Weide en gaat na de zomer spelen voor derdeklasser Hoogeveen zaterdag.

Wierenga speelde eerder anderhalf jaar voor Hoogeveen zondag. Hij kwam tot 42 officiële wedstrijden. In het kampioensjaar 2017-2018 was hij basisspeler. Vorig seizoen stopte hij in maart na een meningsverschil. Hij gaf toen al wel aan bij Hoogeveen de mooiste tijd uit zijn voetballoopbaan te hebben gehad.
Afgelopen zomer keerde hij voor de derde keer terug bij De Weide. De middenvelder speelde ook in de jeugd van FC Emmen en bij SV Dedemsvaart.

Foto: VV Hoogeveen – Janet van der Weij

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord