Zwak SC Angelslo hard onderuit in Nieuw Balinge

Strijdend Hoogeveen krijgt te weinig in Velsen
24 februari 2020
Videoverslag ‘d Olde Veste – Winsum (beker)
1 maart 2020

Zwak SC Angelslo hard onderuit in Nieuw Balinge

Angelslo begint nog  aardig aan de wedstrijd en krijgt in de eerste 10 minuten wat mogelijkheden maar de inzet van de spitsen gaan naast. Nieuw Balinge speelt lange ballen en is sterk in de duels en gevaarlijk in de counter.  SC Angelslo is het na een kwartier helemaal kwijt en heeft veel balverlies op een slecht veld met veel regen en harde wind. In de 17e minuut komt Nieuw Balinge al op 1-0 als Chris Schutte vrij op de 16 meterlijn hard binnenschiet. SC Angelslo is aangeslagen en wil snel de gelijkmaker scoren maar Nieuw Balinge staat goed te verdedigen en wat Angelslo ook probeert , ze komen niet in de buurt van de goal van Nieuw Balinge dat sterker in de wedstrijd komt door een matig optreden van SC Angelslo. Op slag van rust wordt het 2-0 als door een inschattingsfout in de verdediging Dennis Tump de bal hard in de hoek binnenschiet. Na de thee is het hetzelfde beeld als SC Angelslo goed begint en ook kansjes krijgt maar ook deze gaan er weer niet in. Nieuw Balinge neemt het spel weer over en heeft alle afvallende ballen en Angelslo komt er niet meer aan te pas. Keeper Jarno Brands redt SC Angelslo voor een grote nederlaag door menig schot uit het doel te slaan, maar als Dennis Tump de bal verkeert raakt in de 83e minuut krult de bal over hem heen en zet de spits de 3-0 op het scorebord.

SC Angelslo had een complete offday in Nieuw Balinge dat de terechte winnaar was deze middag. Volgende week is SC Angelslo vrij maar daarna gaan de schouders er weer onder en gaat de strijd verder in de 4e klasse D.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord