Hoogeveen haakt af in titelstrijd

Sc Lutten verliest van ZZVV
1 maart 2020
Schoonebeek doet slechte zaken in 2e periode
2 maart 2020

Hoogeveen haakt af in titelstrijd

Aan een kampioenschap hoeven ze bij Hoogeveen niet meer te denken. De ploeg van trainer Nico Haak verloor zondag met 1-3 van Alphense Boys. Na de winterstop pakte men slechts vijf punten uit zes wedstrijden. ‘Voor de winterstop leefden we misschien wel boven onze stand, maar nu onder onze stand’, waren de realistische woorden van trainer Nico Haak na afloop.

‘Met name de eerste helft was zeer teleurstellend’, keek Tom Heerkes na afloop terug op het duel met Alphense Boys. ‘De linies lagen veel te ver uit elkaar, waardoor het leek alsof we er niets aan deden. Dat laatste was zeker niet het geval. We maakten ontzettend veel meters, maar dat was vaak onnodig doordat we niet goed stonden.’

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/113/4932/uitslagen/wedstrijd-details/?tab=3

Foto’s: Janet van der Weij

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord