Vrouwenteams gezocht voor zaaltoernooi ‘Ladies Cup’

Westerwolde incasseert vierklapper tegen Sc. Erica
3 maart 2020
Samenvatting Hoogeveen zaterdag – ZZVV
8 maart 2020

Vrouwenteams gezocht voor zaaltoernooi ‘Ladies Cup’

De winterperiode van 2020 is nog een ver-van-je bedshow voor veel teams, echter is de organisatie van de Ladies Cup Emmen al bezig met de 4e editie die plaats gaat vinden in de winter van 2020.

Door het succes van de vorige 3 edities, waarbij het deelnemersveld gestaagd is gegroeid, mikt de organisatie dit jaar op nog meer teams!

Een reden voor de organisatie om de inschrijving nu al open te zetten, zodat de liefhebbers zeker zijn van een plekje op het zaaltoernooi voor damesteams in het noorden.

Nadat de eerste editie werd gewonnen door VV Emmen Vrouwen 1, en vorig seizoen Drenthina Vrouwen 1 met de hoofdprijs aan de haal ging, is Be Quick ’20 de huidige bekerwinnaar!

Vorig jaar werd er over 3 avonden door 30 teams gestreden om de prijzen, 30 teams uit 4 verschillende provincies en zelfs uit Duitsland! Teams uit de landelijke top en hoofdklasse, maar ook gezelschapteams uit de 7e klasse van de vrijdagavond!

Iedere ploeg is bij ons welkom, om de winterstop op een sportieve en gezellige manier aan te vangen en vooral om te laten zien wat iedereen in huis heeft! Zo blijkt ieder jaar weer dat veldvoetbal en zaalvoetbal niet te vergelijken zijn en er verrassende uitslagen voorbij komen!

De speeldata van dit jaar zijn ook alweer bekend, namelijk:

  • Voorronde, 21 december 2020.
  • Halve Finale, 23 december 2020.
  • Finale, 27 december 2020.

Vergeleken met de voorgaande edities zijn er enkele kleine wijzigingen doorgevoerd, namelijk:

  • De inschrijving is vanaf het begin ook geopend voor 2e teams, zodat verenigingen met grotere animo nu ook met meerdere ploegen kunnen deelnemen.
  • De tussenronde is geschrapt en vervangen door de halve finale. Zo kunnen er meer teams door, en zal de spanning gedurende het gehele toernooi groter zijn.
  • De speellocaties zijn dit jaar niet enkel in de gemeente Emmen, maar zullen ook elders plaats vinden. Exacte locaties zijn nog niet bekend, maar wij proberen op de aanmeldingen in te spelen.

Lijkt het jullie leuk om aan dit toernooi mee te doen? Geef je dan nu al op zodat je zeker niets mist van de editie 2020!

Opgeven kan via de onderstaande site, waar ook extra informatie is in te winnen.

Iedere ploeg is welkom om deel te nemen aan dit toernooi, van topklasse tot 7e klasse, voetbal is voetbal!

Mochten er vragen zijn, neemt u gerust contact op per e-mail met indoorsoccerladiescup@gmail.com

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord