SC Angelslo opnieuw in slotfase onderuit tegen SCN

Samenvatting RKAVV – Hoogeveen
9 maart 2020
Door de ogen van de Bertjan Smit: CEC – Weerdinge
9 maart 2020

SC Angelslo opnieuw in slotfase onderuit tegen SCN

De wedstrijd begint in een te laag tempo aan beide kanten op een hobbelig speelveld. SCN  krijgt in de 21minuut een mogelijkheid om op voorsprong te komen maar Erwin Smale schiet tot 2 keer tegen Keeper Brands aan. SC Angelslo krijgt maar weinig kansen en komt bijna niet in de buurt van de 16 meterlijn van SCN. In de 34e minuut komt SCN op 0-1 als Jeffrey Marissen hard binnenschiet door een fout in de verdediging bij SC Angelslo. Verder gebeurd er eigenlijk weinig in de 1e helft waar beide ploegen onnodig balverlies lijden en vaak de lange bal kiezen in de hoop dat deze een keer goed valt, maar dit gebeurt niet en bij rust is het 0-1. Na de thee een beter SC Angelslo met meer passie en beleving wat resulteert in meer balbezit en kansen voor de goal van SCN. Gezim Luli krijgt de 1e kans in de 52e minuut maar keeper Lars Koster tikt de bal prachtig uit de hoek. SCN moet terug en speelt nu lange ballen naar voren, SC Angelslo is de betere ploeg nu met goed voetbal. In de 71e is het raak als Dusko Tomasovic een prachtige voorzet van Dragan Sladakovic binnenkopt en de 1-1 op het scorebord zet. Nog geen 10 minuten later komt SC Angelslo zelfs op voorsprong als vanuit een vrije trap Dragan Sladakovic de bal prachtig om de muur krult en keeper Koster ditmaal kansloos laat. Daarna gaat SC Angelslo achteruit lopen en laat SCN het spel maken en nog geen 7 minuten later is het al weer gelijk als Jeffrey Marissen opnieuw binnenschiet door een onoplettendheid achterin bij SC Angelslo. Beide ploegen gaan nu voor de winst en er wordt nu voor elke meter gestreden, en als Erwin Smale in de 90e minuut de bal vanuit een corner voor de voeten krijgt schiet hij simpel de 2-3 binnen. SC Angelslo probeert uit alle macht nog de gelijkmaker te scoren maar als Abe de Jong in de 84e minuut nog op de lat kopt is volgens scheidsrechter Hoorn die overigens prima floot ,de wedstrijd voorbij en verliest SC Angelslo weer een belangrijk duel in blessuretijd.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord