Voetbalsters gezocht!

DVC ’59 zoekt nieuwe hoofdtrainer
9 maart 2020
ZZVV grijpt naast periodetitel na kraker tegen Hooogeveen
10 maart 2020

Voetbalsters gezocht!

WILLEMSOORD – Een aantal dames uit Willemsoord en omstreken zijn weer begonnen met voetbal trainen bij VV Willemsoord.

Onderleiding van Joey de Smet trainen de dames op vrijdag avonden van 18:45 uur tot 19:45 uur. Wanneer er voldoende dames zijn is het de bedoeling om in te stromen in een 7 tegen 7 competitie. Dit houdt in dat er eens per maand op vrijdagavond een kleine competitie gehouden wordt. Een opzet die bij de 7 tegen 7 erg populair is.

Lijkt het je leuk om gewoon gezellig 1 keer in de week sportief bezig te zijn met flink wat lol, terwijl je ook nog leert voetballen? (Talent is namelijk geen vereiste). Dan zit je bij deze dames goed en maken zij graag kennis met jou!

Wanneer je enthousiast bent geworden om eens mee te trainen kun je contact opnemen via de FB pagina : Vrouwen 1 vv Willemsoord of een email sturen naar dameswillemsoord@hotmail.com

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord