FC Klazienaveen doneert deel kantinevoorraad aan Voedselbank

VV Hoogeveen gaat spelprincipes centraal stellen bij de jeugd
21 maart 2020
Vv Zandpol steunt Van Geel Orchideeën
25 maart 2020

FC Klazienaveen doneert deel kantinevoorraad aan Voedselbank

De velden en de kantine van FC Klazienaveen  zijn al een paar weken leeg. Op advies van het R.I.V.M. en de KNVB zijn alle trainingen, wedstrijden en activiteiten tot in ieder geval 6 april a.s. afgelast. Geen voetballers en publiek op het sportveld en in de kantines betekent logischerwijs dat de (kleine) voorraad voor beiden kantines blijft staan.

Daarom heeft het bestuur van FC Klazienaveen gemeend om de voorraden na te kijken op houdbaarheidsdatum. Alle producten met een uiterste verkoopdatum van eind april zijn gedoneerd aan de Voedselbank Klazienaveen.
Jennie Kroon was blij verrast met het extraatje voor de uitgifte van volgende week. ”Het valt niet mee om in deze lastige tijden nog een mooi en bruikbaar pakket samen te stellen. Wij zijn blij met iedere donatie!”, aldus mevrouw Jennie Kroon. Ralf Herbers, voorzitter FC Klazienaveen laat weten het niet meer dan vanzelfsprekend te vinden om naar elkaar om te kijken in deze, voor iedereen, lastige tijd. Onze kantines zijn dicht, de geplande activiteiten gaan niet door of worden opgeschoven. De voorraad over datum laten gaan en straks weg moeten gooien, voelt niet goed. Helemaal niet als je weet dat je er iemand anders blij mee kunt maken. We beseffen heel goed dat de behoefte vele malen groter is dan wij nu bijdragen maar, alle beetjes helpen nietwaar, aldus Ralf Herbers.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord