Linthorst en Schonewille langer bij Hoogeveen zaterdag

Scheidsrechtersvereniging HZOD schenkt aan voedselbank
29 maart 2020
Saber Hendriks en Nick Hoorn terug bij FC Klazienaveen
31 maart 2020

Linthorst en Schonewille langer bij Hoogeveen zaterdag

Ondanks dat er op dit moment niet gevoetbald wordt, wordt er natuurlijk wel naar de toekomst gekeken bij de meeste voetbalverenigingen. Zo ook bij VV Hoogeveen. Daar hebben ook Marcel Linthorst en Enrico Schonewille inmiddels aangegeven ook in het nieuwe seizoen de blauwwitte kleuren van Hoogeveen zaterdag te verdedigen.

De 20-jarige inwoner van Geesbrug maakte afgelopen zomer de overstap van de zondagtak en speelde daarvoor ook in de jeugd van Hoogeveen.
De 35-jarige Marcel Linthorst plakt er ook een jaartje aan vast. De aanvaller is daarnaast ook actief in het eerste zaalteam, waarmee hij bovenin de Topklasse speelt. Linthorst is bezig aan zijn derde seizoen bij Hoogeveen zaterdag. Daarvoor speelde hij ook een jaartje voor Hoogeveen zondag en MSC, Zuidwolde en Ruinerwold. De teller staat inmiddels op 269 doelpunten.
Van de huidige spelersgroep hebben nu bijna alle spelers een langer verblijf toegezegd. Andy Kreeft maakt de overstap van Hoogeveen zondag en Jelmer Wierenga keert terug van De Weide.  

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord