Scheidsrechtersvereniging HZOD schenkt aan voedselbank

Column Bertjan Smit: RUST
25 maart 2020
Linthorst en Schonewille langer bij Hoogeveen zaterdag
29 maart 2020

Scheidsrechtersvereniging HZOD schenkt aan voedselbank

Emmen / regio – Scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuidoost Drenthe (HZOD) heeft van de nood een deugd gemaakt. Vanwege de tijdelijke sluiting van clubhuis “De Meerfluit” is de overtollige kantinevoorraad afgelopen week geschonken aan de voedselbank Zuidoost-Drenthe.

“Door de coronacrisis hebben we alle activiteiten en trainingen in ieder geval tot 1 juni a.s. opgeschort. In ons clubhuis werden we daar deze maatregel geconfronteerd met een overtollige voorraad. We zochten een goede bestemming en hebben contact opgenomen met de voedselbank. We hopen dat meer verenigingen dit voorbeeld gaan volgen”, aldus voorzitter Theo Hein.

Het bestuur van HZOD heeft de leden inmiddels geïnformeerd dat clubhuis de “De Meerfluit” tot 1 augustus a.s. gesloten blijft.  

De algemene ledenvergadering – die gepland stond voor begin volgende maand – is verschoven naar donderdag 27 augustus a.s. Op vrijdag 4 september start HZOD het voetbalseizoen 2020/2021 met een gezellig samenzijn. 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord