Dave Padding en Sander Hartman naar ZZVV

Saber Hendriks en Nick Hoorn terug bij FC Klazienaveen
31 maart 2020
Loting 5e editie Prent Dorpentoernooi 2020
31 maart 2020

Dave Padding en Sander Hartman naar ZZVV

Voetbalvereniging ZZVV uit Zuidwolde heeft zich voor komend seizoen versterkt met Dave Padding en Sander Hartman. Padding (23 jaar) komt over van SV HODO (3e klasse zondag) en speelde daarvoor voor vv Hoogeveen (zo.) en FC Emmen. Hartman (24 jaar) komt over van vv Noordscheschut (1e klasse zaterdag) en speelde eerder al voor ZZVV en voor SV HODO.

Bestuurslid voetbaltechnische zaken Sander Kroezen is blij met het tweetal versterkingen: “Met de overschrijving van Dave Padding naar ZZVV krijgen we de beschikking over een talentvolle aanvaller, die op meerdere posities voorin uit de voeten kan. We hopen dat Dave -met onder andere zijn snelheid en scorend vermogen- wat extra’s kan toevoegen aan het aanvalsspel van ZZVV.”

“Met de overschrijving van Sander Hartman halen we een oude bekende terug naar Zuidwolde. Sander is in zijn laatste seizoen (2018/2019) hier verkozen tot speler van het jaar van ZZVV, dus dat hij kwalitatief wat toe gaat voegen aan ZZVV staat vast. Sander is op meerdere posities op het middenveld inzetbaar en is met zijn loopvermogen en drive van toegevoegde waarde. We zijn blij dat hij terug is.”

En met Padding en Hartman heeft ZZVV -in principe- de selectie voor komend seizoen rond. “We hebben bij ZZVV een grote groep jonge, talentvolle voetballers uit Zuidwolde. Zij zijn de kern van onze selectie. En ook in de komende seizoenen komen er -vanuit de jeugd- weer de nodige talenten aan. Het behouden en waarderen van onze “eigen” spelers heeft prioriteit, met daarnaast het inpassen van doorstromende jeugdspelers. Ook houden we altijd onze ogen open voor gerichte versterkingen. En mede doordat er -in het eerste en tweede elftal- een paar spelers stoppen met voetballen, zijn we extra blij met de komst van Dave en Sander. Met hun komst zijn we dus -in principe- klaar voor het nieuwe voetbalseizoen.”

De voetbaltechnische commissie van ZZVV heet Dave en Sander van harte welkom bij ZZVV en wenst hen beiden veel succes en plezier toe bij onze vereniging.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord