Saber Hendriks en Nick Hoorn terug bij FC Klazienaveen

Linthorst en Schonewille langer bij Hoogeveen zaterdag
29 maart 2020
Dave Padding en Sander Hartman naar ZZVV
31 maart 2020

Saber Hendriks en Nick Hoorn terug bij FC Klazienaveen

Voor het nieuwe seizoen heeft FC Klazienaveen zich weten te versterken met de komst van Saber Hendriks en Nick Hoorn. Beide spelers gaven onlangs aan graag terug te kregen naar fusie club uit Klazienaveen.

Saber Hendriks
Saber keert na zeven seizoenen terug naar FC Klazienaveen. Hij speelde in de tussenliggende seizoenen voor vv Emmen, ACV, HHC en als laatste voor vv Hoogeveen. Bij deze clubs speelde Saber voornamelijk in de 1e – en in de hoofdklasse.
Zijn terugkeer bij FC Klazienaveen zorgt daarmee dus voor een kwaliteitsimpuls en de nodige ervaring en draagt daarmee bij aan de ambitie van de club om toe te werken naar een hoger niveau. Ook Saber zelf is enthousiast over zijn terugkeer.
 “Ik heb veel vertrouwen in de toekomst van de club en draag graag mijn steentje bij, in het realiseren van de ambities van de club”, aldus Saber Hendriks.

Nick Hoorn
Ook Nick Hoorn komt, na één seizoen snuffelen bij de buren, terug op het oude nest. In het huidige seizoen komt Nick uit voor Sc Erica waarmee hij momenteel op een 4e plaats staat. Zijn uitstapje blijft dus beperkt tot één seizoen. Ook Nick is content met zijn terugkeer.  “Ik ben de club vanzelfsprekend blijven volgen en kijk er naar uit om er weer voor uit te komen volgend jaar”, zo zegt Nick Hoorn.
De technische commissie van FC Klazienaveen is zeer content met de komst van Hendriks en Hoorn bij de club. Het hoopt zich de komende periode verder te kunnen versterken om de ambities van de club kracht bij te zetten richting het nieuwe seizoen

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord