Willemsoord versterkt zich met Damy Kuipers

Column Bertjan Smit: STAND VAN ZAKEN(1)
4 mei 2020
Weiteveense Boys zoekt Verzorg(st)er
5 mei 2020

Willemsoord versterkt zich met Damy Kuipers

Damy Kuipers, vorig jaar nog speler van FC Wolvega, zal aankomend seizoen uitkomend in de groen witte kleuren van vv Willemsoord.

De technische staf en bestuur zijn enorm blij om dit talent in te lijven. ‘Goed ventje, goede speler! Past bij ons!’ was het commentaar van trainer Jeroen Dekker die alles rond gemaakt heeft.

Damy Kuipers, woonachtig in Wolvega, is zijn carrière begonnen bij VWC. Daar heeft hij alle selectie teams doorlopen. Op 17 jarige leeftijd heeft hij toch besloten om de overstap naar FC Wolvega te maken. Bij Wolvega heeft hij wederom alle selecties teams doorlopen tot de senioren. Daar werd hij gelijk aan de 1e selectie toegevoegd.

Na lang blessureleed vorig seizoen, een afgescheurde kruisband, is hij afgelopen februari weer begonnen met spelen in het 2e.

Damy studeert op dit moment aan het Cios en doet de richting Buurt Onderwijs en Sport. Wat hij hierna wil gaan doen is nog een groot vraagteken voor hem. Daarnaast is hij werkzaam als Hiker bij Easyway. Dit houd in dat hij lease auto’s wegbrengt van A naar B. Ook werkt hij bij de welbekende Escaperoom Las Vegas en Break in Battle.

Naast dit alles heeft hij meerdere teams getraind bij FC Wolvega, onder andere de JO9-1, JO10-1, JO11-1. Ook is hij bezig met mijn zijn TC3 via het Cios.

“Mijn motivatie om bij VVW te komen voetballen? Ik wil veel speelminuten maken bij het vlaggenschip en veel ervaring op doen tijdens de trainingen met de ervaren jongens die in dit team spelen. Ik kijk uit naar een mooi seizoen na deze rare tijd en heb erg zin om een balletje te trappen in het groen-witte shirt op sportpark de Boschkamp”, aldus Damy.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord