Mike Siemonsma naar vv Willemsoord

Jan-Willem Wubkes keert terug bij v.v. Schoonebeek
5 mei 2020
Vv Hoogeveen bedankt Björn Zwikker
5 mei 2020

Mike Siemonsma naar vv Willemsoord

Bevrijdingsdag, en wat voor één! Acht jaar geleden maakte Ruben Siemonsma de overstap naar V.V.Willemsoord zaterdag waarna een aantal jaren later Daniel ook de overstap maakte. Nu kunnen we melden dat ook Mike Siemonsma het vlaggenschip van zaterdagtak komt versterken.

Mike Siemonsma is geboren en getogen in Wolvega. Bij Fc Wolvega heeft hij de volledige jeugdopleiding doorlopen en vanaf de JO15 altijd in selectie teams gespeeld die op hoofdklasse niveau acteerde. Daarbij is Mike op diverse posities inzetbaar. Afgelopen jaar vooral in de aanvalslinie maar ook centraal achterin staat deze 18 jarige Siemonsma zijn mannetje. Hij is een speler die voorop gaat in de strijd en elke wedstrijd wil winnen. En zo zien we het graag.

Naast het zelf voetballen heeft hij de afgelopen jaren ook geacteerd als jeugdtrainer bij Wolvega. Zo had hij de JO11 en JO12 onder zijn hoede. 

‘Vele zullen mijn achternaam bekend vinden door mijn beide broers die ook in het groen wit een bekend gezicht zijn. Hoe vaak krijg je de kans om met je broers te spelen? Een kleine jongens droom kan ik wel zeggen en ik zal met trots hetzelfde shirt dragen! Ik zit vol ambities en kan niet wachten om voor V.V.Willemsoord uit te komen. Laten we hopen dat deze gekke tijd snel voorbij is en ik sportpark de Boschkamp snel weer op zijn best kan zien. Met 3 punten die in Willemsoord blijven en een gezellige zaterdag die doorgaat tot in de late uurtjes!’

Mike is de tweede nieuwe aanwinst van de zaterdagtak van V.V. Willemsoord. Eerder konden we al melden dat Damy Kuipers aankomende seizoen ook de groen witte kleuren van de Kolonie zal dragen.

Tekst: Alberto Schipper
Foto: Gerrie van der Hogen

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord