Hoe gaat het met: Dylan Bulle (Sc. Roswinkel)

Hoe gaat het met: Mark Rabbers (sv Twedo)
6 mei 2020
Hoe gaat het met: Rogier Buls (vv Sleen)
7 mei 2020

Hoe gaat het met: Dylan Bulle (Sc. Roswinkel)

Het amateurvoetbal ligt stil. Het seizoen is beëindigd en eigenlijk weet nog niemand hoe en wanneer het nieuwe seizoen van start gaat. FC12 Magazine doet een rondje langs de velden om te kijken hoe het met iedereen is. Op deze manier proberen we alle voetbalverenigingen in de gemeenten Emmen, Coevorden, Borger/Odoorn, Hoogeveen en Hardenberg aan het woord te laten komen. Vandaag aan het woord Dylan Bulle, selectiespeler van Sportclub Roswinkel.

Bulle (24) speelt al negen jaar in de selectie van Sc. Roswinkel. In het dagelijks leven is hij werkzaam als accountmanager voor Smitvis.

Dylan, een rare afsluiting zo van het seizoen: Hoe heb jij dit ervaren?
Het was zeker een hele rare afsluiting van het seizoen, dit zag natuurlijk niemand aankomen. We hebben elkaar voor het laatst gezien op een trainingsavond met de gedachte dat we zondag gewoon op het veld zouden staan. Toch liep dat toch een beetje anders en hebben we elkaar niet meer gezien. Een raar eind van het seizoen.  

Hoe sta je er zelf in?
Tuurlijk mis ik het voetbal, eerst had ik het gevoel dat de zomerstop begonnen was, maar nu begint het wel heel lang te duren. Gezondheid gaat natuurlijk voorop, maar toch hoop ik stiekem dat we in augustus of september toch weer kunnen beginnen. Ik heb ook geen flauw idee hoe het er de komende periode uit gaat zien. De jeugd mag gelukkig weer voorzichtig aan beginnen, nu hopen dat wij het ook weer op mogen pakken.

Hoe heb je het seizoen ervaren?
Het was best wel een raar seizoen. We hebben gelukkig in het begin van het seizoen twee jongens erbij gekregen, Tim Kleinenberg is teruggekomen van FC Ter Apel en Kevin Platje kwam er ook bij.  We zijn zwak begonnen aan de competitie. Na een aantal wedstrijden kwamen we er toch wat beter in en werden wedstrijden gewonnen. Het gevoel en de sfeer was goed in de groep, alleen de prestaties bleven wisselvallig. Roy van der Sluis raakte zwaar geblesseerd en dat merkte je toch binnen het team. Roy is wel degene die een doelpunt kan maken.

Hoe stonden jullie ervoor?
We zijn het seizoen als vijfde geëindigd. Toch geeft dit wel een vertekend beeld omdat niet iedereen de volle 15 wedstrijden heeft gespeeld. Er lagen zeker kansen voor ons en een plek in top drie was zeker mogelijk. Ik denk als we in alle wedstrijden allemaal met het gezicht dezelfde kant hadden opgestaan, een periode zeker mogelijk zou zijn geweest.

En nu: Wat verwacht je van het nieuwe seizoen?
Daar kan ik nog niks over zeggen. Ik het geen flauw idee hoe de competities eruit komen te zien.
Hetzelfde geldt voor onze selectie. Ik hoop dat er nog wat versterkingen bijkomen want die kunnen we zeker gebruiken. We hebben namelijk een redelijk smalle selectie. Ik hoop in ieder geval dat we weer snel met de groep op het veld kunnen staan en kunnen werken naar een sterk seizoen. Ambities hebben we zeker want we willen wel weer een keer naar de vierde klasse!  

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord