Hoe gaat het met: Jurgen Huizing (vv KSC)

Jan ten Cate naar Hoogeveen zaterdag
9 mei 2020
Hoe gaat het met: Patrick Fietje (vv Zandpol)
12 mei 2020

Hoe gaat het met: Jurgen Huizing (vv KSC)

Jurgen Huizing in actie voor vv KSC.

Het amateurvoetbal ligt stil. Het seizoen is beëindigd en eigenlijk weet nog niemand hoe en wanneer het nieuwe seizoen van start gaat. FC12 Magazine doet een rondje langs de velden om te kijken hoe het met iedereen is. Op deze manier proberen we alle voetbalverenigingen in de gemeenten Emmen, Coevorden, Borger/Odoorn, Hoogeveen en Hardenberg aan het woord te laten komen. Vandaag aan het woord Jurgen Huizing, selectiespeler van vv KSC uit Schoonoord.

Huizing (28) speelt al 10 seizoenen in het eerste elftal van KSC. Binnenkort start hij bij een nieuwe werkgever als Sales Engineer.

Een rare afsluiting zo van het seizoen: Hoe heb jij dit ervaren?
Ik vind het erg jammer dat we het seizoen zo plotseling gestopt is. Als team zaten we in een goede flow. Daarnaast is het gewoon erg raar om helemaal niks met voetbal te doen in deze periode.

Hoe sta je er zelf in?
Ik hoop dat we op korte termijn de training weer kunnen oppakken en voorbereiden voor volgend seizoen. Zelf sport ik nu erg veel thuis en pak ik het hardlopen op. Deze sporten kunnen natuurlijk niet tippen aan een mooie pot voetbal op de zondag.

Hoe heb je het seizoen ervaren?
Als team waren en zijn we goed op elkaar ingespeeld, dus had ik een goed gevoel bij dit seizoen! Daarnaast vind ik dit voor mezelf ook een van mijn betere seizoenen. Vandaar dat ik het extra jammer vind dat het zo is gelopen.

Hoe stonden jullie ervoor?
Wij stonden op de gedeelde eerste plek met vv Sweel. Echter was het doelsaldo van ons iets minder. Mijn mening is dat als dit seizoen uitgespeeld was, wij hoge ogen hadden gegooid om kampioen te worden. Als team presteerden we constant en was iedereen positief!

En nu: Wat verwacht je van het nieuwe seizoen?
Volgend seizoen gaan we op dezelfde voet verdere met hetzelfde team. Iedereen heeft nu de kans om zich optimaal voor te bereiden en fit te zijn voor het komende seizoen. Komend jaar verwacht ik dus dat wij weer bovenin meedraaien om het kampioenschap!

Wat wil je verder nog kwijt?
Ik hoop dat deze nare periode snel voorbij zal zijn en dat we dan weer met plezier op het veld kunnen staan!

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord