Hoe gaat het met: Nick Hidding (vv SVBO)

Hoe gaat het met: Patrick Fietje (vv Zandpol)
12 mei 2020
Vitesse ’63 zoekt keeperstrainer voor nieuwe seizoen
15 mei 2020

Hoe gaat het met: Nick Hidding (vv SVBO)

Nick Hidding in actie voor SVBO (foto: Arno Steeman)

Het amateurvoetbal ligt stil. Het seizoen is beëindigd en eigenlijk weet nog niemand hoe en wanneer het nieuwe seizoen van start gaat. FC12 Magazine doet een rondje langs de velden om te kijken hoe het met iedereen is. Op deze manier proberen we alle voetbalverenigingen in de gemeenten Emmen, Coevorden, Borger/Odoorn, Hoogeveen en Hardenberg aan het woord te laten komen. Vandaag aan het woord Nick Hidding, selectiespeler van vv SVBO uit Barger-Oosterveld.

Hidding (20) speelt sinds drie jaar in het eerst van de geel-zwarten. Momenteel volgt hij de studie ‘Bouwkunde’.

Een rare afsluiting zo van het seizoen: Hoe heb jij dit ervaren? 
Natuurlijk is het jammer. Ik had het seizoen graag goed afgesloten omdat we er redelijk goed voor stonden. Ik vond de beslissingen eerst overdreven, maar later begreep ik het wel omdat de gezondheid toch voorop staat.

Hoe sta je er zelf in?
Ik loop nu regelmatig hard om toch mijn conditie op pijl te houden. Ik hoop dat wij zo snel mogelijk weer op het trainingsveld staan om voorbereidingen te treffen voor het volgende seizoen.

Hoe heb je het seizoen ervaren?
Ik had een goed gevoel bij dit seizoen omdat we een hecht team zijn. Niet alleen binnen het veld maar ook buiten het veld. Ik denk dat het voor mijzelf het beste seizoen was in vergelijking met andere seizoenen. Daarom is het jammer dat het zo uiteindelijk is gestopt.

Hoe stonden jullie ervoor?
Als team stonden we op de derde plek. Kampioen worden zou lastig geweest zijn omdat de teams boven ons het gewoon goed deden. Door een aantal blessures na de winterstop werden we toch redelijk uit onze flow gehaald. Uiteindelijk hebben we als team voor elkaar gevochten en bleven we met elkaar positief.

En nu: Wat verwacht je van het nieuwe seizoen?
Iedereen kan nu herstellen van blessures en optimaal fit worden voor het nieuwe seizoen. Door een goede voorbereiding hoop ik dat we in de top kunnen meedraaien en strijden om het kampioenschap.

Wat wil je verder nog kwijt? 
De gezondheid staat voorop, maar toch hoop ik dat de maatregelen zullen versoepelen zodat wij snel weer op het veld staan om hard te werken voor volgend seizoen.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord