Rabobank verlengt hoofdsponsorschap FC Klazienaveen Jeugd

Talent Finn van Kommer maakt overstap naar Hoogeveen
15 mei 2020
Column Bertjan Smit: Suspense
19 mei 2020

Rabobank verlengt hoofdsponsorschap FC Klazienaveen Jeugd

Rabobank Emmen-Coevorden verlengt het sponsorschap bij de jeugd van FC Klazienaveen (Foto: Guido Hansman)

Vanmiddag hebben Rabobank Emmen-Coevorden en voetbalvereniging FC Klazienaveen het lopende sponsorcontract met drie jaar verlengd. Rabobank blijft hiermee, in ieder geval tot en met seizoen 2022-2023, hoofdsponsor van de Jeugdafdeling van FC Klazienaveen.

Het vernieuwde contract werd, uiteraard met inachtneming van de geldende Corona-maatregelen, getekend op de accommodatie van de jeugdafdeling van FC Klazienaveen. Een handtekening die bevestigd dat alle kleding en tassen van de jeugd ook de komende jaren weer voorzien blijven van de naam Rabobank.

Rabobank is een bank is die van oudsher sterk regionaal verbonden is en dichtbij de mensen wil staan. Om haar maatschappelijke functie in te vullen stimuleert Rabobank Emmen-Coevorden lokale verenigingen, stichtingen en activiteiten.

FC Klazienaveen kan prominente rol behouden
De steun van Rabobank Emmen-Coevorden maakt een goede ondersteuning en begeleiding van de jeugd mogelijk. Ook zal FC Klazienaveen zich samen met de Rabobank inzetten om naast het voetbal frequent activiteiten aan te bieden voor Klazienaveen en haar inwoners.
Martin Eising, directievoorzitter Rabobank Emmen-Coevorden: “Met deze verbintenis kan FC Klazienaveen haar prominente rol in het dorp behouden. De sportieve jeugd heeft de toekomst, wij dragen hier graag ons steentje aan bij”.

Trots op het in ons gestelde vertrouwen
Ook FC Klazienaveen is content met het verlengen van dit sponsorcontract. Ralf Herbers, voorzitter FC Klazienaveen: “FC Klazienaveen is één van de grootste, en wellicht al wel de grootste, amateur sportvereniging(en) van zuidoost-Drenthe. Dit is een gegeven waarop wij ontzettend trots zijn. Het vertrouwen dat de Rabobank heeft in onze club biedt onze club een fantastisch podium om ons steentje bij te dragen aan de samenleving en een voorbeeld te zijn voor andere verenigingen om ons heen”.

Foto: Guido Hansman.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord