FC12 Magazine zoekt jou!

Ismael Ucan wint strijd om Beltona Topscorer van de regio
5 juni 2020
Elf scheidsrechters HZO Drenthe fluiten op hoger niveau
8 juni 2020

Ben jij dagelijks bezig met voetbal en raak je er maar niet over uitgepraat? Kan je een aardig stukje schrijven, lijkt het je leuk om foto’s te maken van voetbalwedstrijden of ben jij degene die ons magazine verbindt met ondernemers uit de regio? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn voor het FC12 Magazine, onze website www.fc12.nl en onze social mediakanalen op zoek naar:

Tekstschrijvers

FC12 Magazine is op zoek naar versterking van de redactie, dus als jij denkt dat je van toegevoegde waarde kan zijn voor ons magazine of de site, zijn wij op zoek naar jou!

Voorwaarde:
> Je hebt ervaring met schrijven en in het bijzonder gericht op sport.
> Je bent bekend met WordPress, of bereid om hiermee te leren werken. Je post je berichten ook zelf op onze sociale media kanalen.

Fotografen

Uiteraard willen we de mooiste foto’s in ons magazine en op onze site plaatsen. Vervolgens worden deze ook via onze social media kanalen gedeeld. Hiervoor zijn wij op zoek naar (sport)fotografen die ons team willen komen versterken.

Voorwaarden:
> Je bent in het bezit van een goede fotocamera
> Je hebt ervaring in het maken van portretfoto’s of foto’s tijdens sportevenementen

Accountmanagers

De verbinding tussen de ondernemers uit de regio en ons magazine is essentieel om het voetbal uit de regio een podium te geven. Daarnaast wordt het FC12 Magazine kosteloos via alle voetbalverenigingen verspreidt. Wij zijn op zoek naar accountmanagers (op provisiebasis) die ons zouden kunnen helpen bij het werven van advertenties.

Voorwaarden:
> Je hebt ervaring in de sales
> Je hebt een rijbewijs

Wat we te bieden hebben

Een mooi podium om te laten zien wat je in huis hebt. Je krijgt een eigen profiel waarin ruimte is om wat over jezelf te vertellen en waar ook plek is voor links naar je persoonlijke website en je social media profielen. Als je een studie doet op journalistiek gebied dan is het redacteurschap bovendien een mooie aanvulling op je CV. Daarnaast zijn we bereid om kilometervergoeding te bieden i.c.m. een symbolisch bedrag voor elk item dat je schrijft / fotografeert. Voor de vacature Accountmanager zal op bais van provisie worden gewerkt.

Interesse of meer info? Mail ons via info@fc12.nl als het je leuk lijkt om mee te werken aan de site!

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord