Dion Hoogenboom van SVBO naar vv Schoonebeek

“Ondanks beperkingen liggen ambities hoger dan de vierde klasse”
8 juni 2020
Regio Cup Zuidoost-Drenthe gaat vooralsnog toch door!
10 juni 2020

Dion Hoogenboom van SVBO naar vv Schoonebeek

Dion Hoogenboom met het shirt van vv Schoonebeek. (foto: vv Schoonebeek)

Dion Hoogenboom train al een paar weken mee met de selectie van v.v. Schoonebeek en onlangs is zijn overschrijving van SVBO naar Schoonebeek goedgekeurd.

Dion is nu 21 jaar en begonnen met voetballen bij Klazienaveen in de jeugd (later werd dat KZC’08) en heeft daar gevoetbald tot aan de JO17. Toen maakte hij de overstap naar SVBO. “ik heb daar geweldige jaren meegemaakt maar nu toch besloten dat het tijd is voor een nieuwe ervaring”. Dion woont in Klazienaveen en werkt bij Beuker Productie en Handel BV in Emmen waar ze dakpanplaten en damwand profielplaten maken.

“Het trainen in deze “Coronaperiode” bij Schoonebeek bevalt me heel goed. Ik merk dat het een hecht team is dat volgens mij voldoende kwaliteiten heeft om bovenin de vierde klasse mee te doen. Ik hoop hier een behoorlijk aandeel in te hebben”. Aldus Dion die aangeeft dat zijn favoriete positie die van verdedigende middenvelder is.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord