FC12 Magazine zoekt Freelance Accountmanagers

FC12 Magazine zoekt Freelance redacteuren
16 juni 2020
Vader en zoon gaan samen spelen in 1e elftal vv Willemsoord
17 juni 2020

FC12 Magazine zoekt Freelance Accountmanagers

Het voetbal uit de regio in woord en beeld. Dat is waar FC12 Magazine zich op richt. Niet de wedstrijdverslagen, maar juist de sfeer en beleving op- en rondom de velden. Het volgende voetbalseizoen zal, zoals het nu lijkt, een andere start krijgen dan voorheen. Toch zijn wij voor het nieuwe seizoen op zoek naar Freelance accountmanagers voor ons Magazine ‘Voetbal uit de regio’. Het magazine wordt twee keer per jaar per regio kosteloos verspreid via de voetbalverenigingen en is dus afhankelijk van advertentie-inkomsten. In het nieuwe seizoen zullen wij ons naast de regio Zuidoost-Drenthe ook gaan richten op de regio Hoogeveen, De Wolden, Hardenberg en Ommen.

In deze functie lever jij direct een bijdrage aan de commerciële successen binnen het FC12 Magazine en je gaat een relatie voor de lange termijn aan. Naast het onderhouden van bestaande klanten, is met name het contacten van nieuwe klanten iets wat je graag doet. Dit doe je door gebruik te maken van je winnaars mentaliteit, opgeven dat doe je niet snel! Jij wilt graag je doelen behalen, door creatief te denken kom jij altijd bij de juiste persoon aan tafel te zitten. Door jouw klantgerichte instelling en jouw uitstekende communicatie skills weet jij de wens van de klant te vertalen naar de juiste oplossing. Omdat je freelancer bent, werk je gewoon vanuit huis.

Wat zullen je verantwoordelijkheden binnen deze functie onder andere zullen zijn?
– Jij zorgt voor nieuwe klanten;
– Je gaat een relatie aan met je bestaande klanten, zodat zij jou weten te vinden;
– Jij ziet commerciële kansen!

Waar zijn wij naar op zoek
Om in aanmerking te komen voor deze functie, voldoe je aan de onderstaande punten:

  • Je hebt affiniteit met voetbal.
  • Je bent in het bezit van een afgerond mbo- of hbo-opleiding
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de verkoop
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt een eigen auto. 
  • Als type pas je bij deze functie als je communicatief bent, zowel in woord als geschrift. Jij bent klantgericht, flexibel en gedreven.
  • Je kunt prima zelfstandig werken
  • Je hebt een netwerk in de bovengenoemde regio (met name regio Hoogeveen / Hardenberg)

Wat bieden wij:
Je werkt op provisiebasis. Dit betekent dat hoe meer je verkoopt, hoe meer je zult verdienen. Je hebt recht hebt op een bepaald percentage van je verkochte diensten.

Een opdracht welke prima te combineren is met andere werkzaamheden elders.

Een mooie opdracht met doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Interesse?
Ben je enthousiast na het lezen van onze vacature? Neem dan snel contact op. Mail jouw motivatie en CV naar info@fc12.nl, dan nemen wij snel contact met jou op! Meer informatie verkrijgbaar via Peter Möhlmann, eigenaar FC12 Magazine (06 131 782 47). 

Over FC12 Media & Entertainment
Het bedrijf is inmiddels al vier niet meer weg te denken in het amateurvoetbal uit de regio. Wat begon als een platform via de website www.fc12.nl, is inmiddels uitgegroeid naar een onderneming dat jaarlijks 2 magazines per regio uitbrengt. Niet de wedstrijdverslagen staan centraal, maar juist de sfeer, beleving, herkenning en het ultieme zaterdag- en zondaggevoel langs de lijn. Verhalen over vrijwilligers, clubmensen, de jeugdafdeling, het eerste elftal en ook de senioren vertellen hoe het voetbal in de regio leeft.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord