Danny van der Sleen: ‘De opleiding van vv Hoogeveen wordt steeds professioneler’

interview Mike Doldersum (SC Elim)
29 juni 2020
Damesteam NKVV/Germanicus/CSVC zoekt trainer
3 juli 2020

Danny van der Sleen: ‘De opleiding van vv Hoogeveen wordt steeds professioneler’

“Je ziet dat er de laatste jaren enorm veel verbeterd is. Bijna elk team beschikt over twee trainers en onder leiding van Marco de Grip is er door het technisch jeugdbestuur een duidelijke structuur neergezet. Je ziet dat de opleiding stapje voor stapje iets professioneler wordt. Dat laatste blijkt ook wel middels de waardering die door de KNVB is uitgesproken via de lokale certificering die de club onlangs mocht ontvangen.” Het zijn de lovende woorden van Danny van der Sleen over de jeugdopleiding van vv Hoogeveen. Hoogeveen TV sprak met hem.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord