interview Mike Doldersum (SC Elim)

Interview Johan Sikkes (vv Hollandscheveld)
29 juni 2020
Danny van der Sleen: ‘De opleiding van vv Hoogeveen wordt steeds professioneler’
29 juni 2020

interview Mike Doldersum (SC Elim)

Hoogeveen TV gaat deze zomer de regio in. Wekelijks zijn er interviews met betrokkenen van clubs uit de regio Hoogeveen. Deze keer een gesprek met Mike Doldersum van SC Elim. Het was voor hem een bijzonder seizoen. De speler werd in zijn nog korte loopbaan bij de senioren bijna alleen nog maar kampioen. In het voorbije, afgebroken seizoen, bungelde zijn ploeg echter onderaan in de tweede klasse. “Het is natuurlijk niet wat je er vooraf van verwacht had. In het begin hadden we misschien een beetje pech, maar als je zo vaak verliest kun je je daar niet alleen maar achter verschuilen.”

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord