Harm Kiers (Weiteveense Boys): ‘We hebben een gretige jonge groep’

Ladies Cup groeit door naar 48 deelnemers
6 augustus 2020
Samenvatting Hoogeveen – Avereest
6 augustus 2020

Harm Kiers (Weiteveense Boys): ‘We hebben een gretige jonge groep’

Harm Kiers heeft veel vertrouwen in het nieuwe seizoen. (Foto: Website Weiteveense Boys)

Volgende week barst de strijd om de Sportboxx Regio Cup los. Drenthina, vv Schoonebeek, Weiteveense Boys, NKVV, vv KSC, Zwartemeerse Boys, FC Klazienaveen en vv Erica ’86. De komende week kijken we met de trainers van de deelnemende verenigingen vooruit richting het toernooi, maar ook naar de competitie. Vandaag aan het woord: Harm Kiers, trainer van Sv Weiteveense Boys.

De selectie van Weiteveens Boys traint alweer vanaf 1 juni. Echter is het volgens Kiers nog niet goed in te schatten hoe het team ervoor staat. ‘We moeten nog even kijken hoe alles uitpakt als we straks weer wedstrijden gaan spelen.’ Kiers hoopt dat de Sportboxx Regio Cup aanslaat. ‘Het zou mooi zijn als dit toernooi ook de komende jaren gespeeld kan worden. Wij kijken in ieder geval uit naar de wedstrijden.’

Jonge gretige groep
De selectie van Weiteveense Boys is aardig intact gebleven ten opzichte van vorig seizoen. ‘Een aantal A-junioren is overgekomen uit de jeugd. Het zijn stuk voor stuk goede spelers waar we ook wel iets van verwachten. Ik zie het nieuwe seizoen dan ook met vertrouwen tegemoet. We hebben een jonge gretige groep en we moeten ervoor zorgen dat we zoveel mogelijk aan voetbal toekomen en in zo min mogelijk in de duels. Ik ben van mening dat we dit jaar mee moeten gaan doen om de prijzen. Daar hebben we immers de ploeg voor. Maar goed, voetbal blijft voetbal en de bal is rond.’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord