Ladies Cup groeit door naar 48 deelnemers

Johan Hollen (vv KSC): ‘We gaan voor het kampioenschap!’
6 augustus 2020
Harm Kiers (Weiteveense Boys): ‘We hebben een gretige jonge groep’
6 augustus 2020

Ladies Cup groeit door naar 48 deelnemers

De Ladies Cup is het zaalvoetbaltoernooi voor damesteams. In de komende editie is plaats voor maar liefst 48 teams. Daarmee wordt het één van de grootste, zo niet het grootste damestoernooi op voetbalgebied in Nederland. Vorig jaar kwamen de deelnemende teams uit Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel en Duitsland. Vorig jaar ging Be Quick’28 uit Zwolle, na een spannende finale tegen Heerenveense Boys, met de beker aan de haal. Toen deden er 30 teams mee, maar gezien de animo heeft de organisatie besloten om het aantal plaatsen uit te breiden naar 48 teams, verdeeld over acht poules. 

In de voorronde zal er gespeeld worden in acht poules van zes teams. Deze zal worden afgewerkt op maandag 21 december 2020 in verschillende sporthallen. De halve finale, verdeeld over drie poules/sporthallen, zal worden gespeeld op woensdag 23 december 2020 en de finale zal worden afgewerkt in Zwartemeer op zondag 27 december vanaf 13.00 uur. Inmiddels hebben er al 28 teams ingeschreven, dus er is nog plaats voor ‘slechts’ 20 teams. Inschrijven kan via https://www.tournify.nl/live/ladiescup2020. Daar kan ook meer informatie worden gevonden.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord